Το πάστωμα, είναι μία από τις παλαιότερες μεθόδους συντήρησης τροφίμων. Θα έλεγε δε κανείς πως είναι μια τέχνη, μια επιστήμη. Η διαδικασία του παστώματος ψαριών επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες, το μέγεθος και τα είδη των ψαριών από την ποιότητα του αλατιού που χρησιμοποιούμε. Ξεκινήστε με αλάτισμα μικρών και πολλών διαφορετικών ποικιλιών ψαριών.
Ποιότητα και καθαριότητα. Ιδιαίτερη σημασία έχουν: Η ποιότητα των ψαριών που θα παστωθούν πρέπει να είναι…. www.basicnutrition.gr
- Αρχική
- ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
- ΑΡΧΕΙΟ Ι.Ν.
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ανακοινώσεις Ι.Ν. Παντοκράτορος Πατρών
Μάθετε τα τελευταία νέα, δελτία τύπου, ανακοινώσεις Ι.Ν. Παντοκράτορος Πατρών και του Ι.Π. Αγίων Αναργύρων.
- ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Ι.Ν.
- ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ